Informatie

ALGEMEEN

Het Glemmer Beach festival vindt plaats op het strand van Lemmer.

Het navigatieadres is Plattedijk 1, 8531 PB Lemmer.

Mindervaliden zijn welkom op Glemmer Beach! Als organisatie zijn wij bezig een passende oplossing te bieden. Wij willen u vragen tickets te reserveren via [email protected]

Het is niet toegestaan om in de tenten op het festivalterrein te roken. Er worden op het festival geen sigaretten verkocht.

Op het festival wordt er gewerkt met consumptiemunten. Deze munten kunnen gekocht worden bij de muntverkoop op het festivalterrein. Betaling is zowel per pin als contant mogelijk.

Ben jij iets verloren op het festivalterrein? Stuur een mailtje naar [email protected]. Wij nemen alle mailtjes in behandeling en indien wij het voorwerp hebben gevonden nemen wij contact op.

OVERIG

Download hier festival regels

Wil je vrijwilliger worden tijdens Glemmer Beach festival? Dat kan en daar zijn wij super blij mee! Je kunt contact opnemen met [email protected].

Wil jij Glemmer Beach een warm hart toe dragen? Wij hebben verschillende sponsorpakketten voor je samengesteld. Wil je een combinatie van pakketten of een op maat gemaakt sponsorpakket? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected].

VERVOER

Naast het festivalterrein is een ruim parkeerterrein aanwezig, op ongeveer drie minuten lopen van de entree. Navigatieadres: Villa Novalaan 1B, 8531 HM Lemmer.

Het busstation in Lemmer is met de bus vanuit Joure bereikbaar met lijn 315 richting Emmeloord en vanuit Emmeloord met lijn 315 richting Groningen. Vanaf het busstation in Lemmer kun je met bus 47 en 42 richting Sneek uitstappen op de Urkerstraat in Lemmer, vanaf hier is het 15 minuten lopen naar het strand. Voor meer informatie kun je kijken op www.9292ov.nl.

PRE-REGISTER!

Registreer je nu en verzeker jezelf van tickets voor dit geweldige evenement!